nap

2017 a Nap éve lesz! Ragyogj!

2017 a Nap éve lesz – Alig hittük el, hogy ilyen nagy változásokra kell készülnünk

 

Mint minden évnek, 2017-nek is van egy uralkodó égiteste, amely az életünk különböző területeit alakítja a jövőben. A Nap évében kulcsfontosságú szerepet fog játszani az önismeret és az elfogadás, új célokat tűzhetsz ki magad elé és új ajtók nyílnak ki előtted. Nem utolsósorban pedig ha a külsőségek helyett önmagad helyezed középpontba, az élet minden földi jóval el fog kényeztetni téged.

 

A Nap szerepe az asztrológiában

Az életet adó Nap a tudatosságot, az élni akarást és a bennünk rejlő kreativitást jelenti az asztrológiában. Az optimizmus és a bölcsesség jelképeként ez a fénylő pont az univerzumban, ami ősidők óta biztosan szemléli a világot és segít az embereknek a helyes út kiválasztásában. A Nap az egónk, amely ugyanakkor fegyelemre tanít és türelemre int minket. Az ösztönös viselkedés helyett pedig a kimértséget, visszafogottságot tükrözi, ám arra késztet majd, hogy az érzelmeinket nyugodtan mutassuk ki a külvilág felé. A bolygók királyaként is emlegetik, így a maszkulin energiák legfőbb forrásaként is tekinthetünk rá. Jelképei továbbá a cselekvő, teremtő, sugárzó, fénylő, melegítő szétáradó tulajdonságok. Fizikai testben a szívet, az ereket, a gerincoszlopot, a szemet és általában az életerőt jelképezi.

2016 a Mars éve volt: elég csak a politikai helyezte gondolni, hiszen a Föld háborúktól volt hangos, pénzhajhászásról, heves szócsatákról, meggondolatlan cselekedetektől és férfivezetők vitáiról szólt. A Mars a Kos jegy uralkodó bolygója, aminek, mint minden más jegynek megvannak a pozitívumai és a negatívumai is. Az előbb felsorolt problémák természetesen az utóbbihoz tartoznak. Ahogy a Mars is a maszkulin erőket erősítette fel a világban, úgy a Nap sem hoz kevésbé férfias évet, ám a háború istenével ellentétben ő a kimértséget hirdeti és nemes cselekedetekre sarkall majd minket. Úgyhogy egy kicsit talán fellélegezhet a Föld egy ilyen eseménydús év után és lelassulhatnak a dolgok. Sőt, ha az emberek többször hallgatnának a szívükre, a világ nagy problémái is gyorsabban megoldódnának. Ugyanakkor a Nap, mint az uralkodó égitest a politikai vezetők szerepét erősíti fel, akik ha valamilyen döntést hoznak, az hosszú időre befolyásolhatja a világ sorsát.

 

Hozd rendbe önmagad!

Ez az év kitűnő lesz arra, hogy jobban megismerd önmagad, és hogy a saját kreatív erőidre koncentrálj. 2017-ben csak még igazabb lesz az a mondás, hogy aki önmagát se szereti, az mástól sem fogja megkapni az igazi szeretetet. Ne feledd, hogy minden kezdet forrása benned rejlik és ott kavarognak benned az élet energiái. Ám ha ezeket jövőre elfojtod magadban, akkor könnyen belekerülhetsz egy olyan negatív spirálba, ami csak még jobban lehúz téged. A Nap a belső ragyogást szimbolizálja, így a felszínes dolgok helyett magadra kell koncentrálnod!

A tökéletes szelfik hiába gyűlnek majd az Instagramodon, hiszen egy idő után azt veszed észre, hogy a szemeid csillogása kezd kifakulni a képeiden. A pénz, a márkás cuccok, kocsik és más trendi dolgok csak elfedik a keserédes érzelmeket és a kiüresedett lelkeket. Ezek a dolgok ugyanúgy szembejönnek veled, mint máskor, ám aki csak a külsőségekre hajt majd és a lelkével nem törődik, az könnyen tönkremehet legbelül és szó szerint kiég. Az emberek sokszor felvágnak majd a vagyonukkal, gőgösek, önimádók lesznek, de nem szabad a külsőségek csapdájába esni! A Nap éppen ezért óriási leckéket adhat az emberiségnek! Viszont aki nem fél elmerülni önmagában és felszabadítja a kreatív energiáit, az ragyogást hoz nemcsak a saját maga életébe, hanem másokéba is. Ez a pozitív ragyogás pedig mindig földi jót bevonz majd az életébe, így az anyagiak miatt sem kell aggódnia.

 

Vágj bele az új dolgokba!

Először is őszintén kérdezd meg magadtól: mi az, amire igazán vágyik a szíved, legyen az egy új munkahely, hobbi, új párkapcsolat, vagy lakás. Ne félj listát írni az ötleteidről, legyenek azok bármilyen elképzelhetetlenek jelenleg. Ezután állíts fel magadnak kis célokat és ne akarj mindent egyszerre megvalósítani! Viszont ne habozz sokat és ne hagyj mindent későbbre. Türelmesen, racionális tervekkel vágj bele a dolgokba és ne félj attól, hogy kudarcot fogsz vallani!

A Nap ugyanis menet közben fog rávilágítani olyan dolgokra, amelyekre kezdetben még nem is számítottál! Ugye milyen jól hangzik? Nyugodj meg, a „nagy király” mindig ott lesz feletted és amikor úgy érzed, hogy nem tudod, mi lesz a következő lépés. Dőlj hátra egy kicsit és nézz szét jobban magad körül! Ebben az évben fokozottan figyelj az apró jelekre, hiszen azok jelzőtáblaként szolgálnak majd az utadon! Még egy óriási változást fogsz érezni, ha belevágsz egy olyan dolgokba, amit már régóta szerettél volna: elképesztően megnőnek majd az energiáid és azt érzed, hogy óriási löketet kaptál az élettől. Pedig ezt csak magadnak köszönheted!

Amennyiben érdekel az asztrozófia, theta healing, kristályharmonizáció… itt a helyed!

Írta: Kiss Virág

A cikk forrása: Femcafe.hu

Fejlődni szeretnél, izgalmas témákat keresel?

Ajánlanánk pár eseményt, ami érdekes lehet számodra!Boldogság Nyitott Szeminárium

Boldogság Nyitott Szeminárium

2016. november 12. / Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Az esemény elmúlt!

Jegyek és Részletek

Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium

Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium

Barrio Del Tango, Irányi utca 18-20.

Kristályharmonizáció, Hold, Asztrozófia, Theta healing

2017. február 25.

Jegyek és Részletek