blog_teszt_1200x700_mymoments

Jó úton jársz? –Teszteld magad!

Elégedett vagy azzal az élettel, amit élsz, vagy inkább változtatnál? Nem tudod? Ha a következő 5 dolog igaz rád, akkor meg kell változtatnod a sorsod folyását. Olvass tovább!

Egyre féltékenyebb vagy másokra

Bevallom őszintén, néha én is irigykedek arra, amit egyik vagy másik munkatársam, családtagom, barátom elért. Nyilván, ha valaki olyanról van szó, akit kedvelek, az irigység csak néhány percig tart, utána átadja a helyét a boldogságnak, az elismerésnek. Ha azonban te azt tapasztalod, hogy egyre többször vagy féltékeny másokra, nem bírod elviselni, ha sikeresek, boldogok, gazdagok, akkor bizony változtatnod kell az életeden. Tisztázd, hogy mit is akarsz igazán a sorstól, és ha ez megvan, akkor változtass, tegyél érte, mert az ácsingózás fel fog emészteni.

Belefásultál a napi rutinba

Mindenkinek megvan a napi rutinja, ami segíti őt abban, hogy könnyebben, gyorsabban tudja élni az életét. Én sem vagyok kivétel, nem is szeretek a rutinomtól nagyon eltérni, mert feszessé teszi a napomat, tudom, mit mikor kell csinálnom, mi mennyi időbe kerül. Ha azonban ez a rutin már bekövesedik, és a jóistennek sem tudsz megszabadulni tőle, és visszafog abban, hogy élvezd az életet, akkor sürgősen változtass. Elengedhetetlen, hogy néha próbára tedd magad, és kilépj a komfortzónádból, különben nemcsak az unalomba halsz bele, hanem a boldogtalanságba is.

Nem tudod, mi a szenvedélyed

Ha a legnagyobb szenvedélyemről kérdeznek, mindig az olvasást mondom. Nem is tudom leírni, mennyire meghatározzák az életemet a könyvek; ha el akarok menekülni, befogadnak, ha egyedül vagyok, társamul szegődnek, ha nevetni akarok, mosolyra fakasztanak és így tovább. Neked mi a szenvedélyed? Ha nem tudod megnevezni, akkor sajnos már baj van, és ideje átgondolnod az életed. Szenvedély hiányában könnyen belefásulhatsz a munkádba, az életedbe, hiszen semmi sem nyújt kikapcsolódást, semmi sem biztosít kiutat. Keresd meg a gyengeségeid, az erősségeid, és válassz valami olyat, amiben ki tudsz teljesedni.

Alig várod, hogy elmehess szabadságra

A szabadság, valljuk be, nagy áldás, és mindenki, aki dolgozik, alig várja a pihenős napokat. Én is nagyon rá tudok készülni: annyira boldog vagyok, amikor tudom, hogy kicsit elengedhetem magam, és a legnagyobb gondom az, hogy meddig nézzem a sorozataimat. Szóval, szabadságra szükségünk van, de vigyázz: ha már csak ezért a néhány napért élsz, akkor valami nincs rendben veled. Akkor nem élvezed az életed, a munkád, csak az az örömöd, ha nem a megszokott mókuskerékben vagy. Hidd el, ha változtatsz, azokat a napokat is imádni fogod, amikor munkába kell menned, amikor minden időre kell megtenned!

Valahol mélyen tisztában vagy vele, hogy nem a megfelelő úton jársz

Próbáld ki ezt az egyszerű feladatot:

írd le a 3 legfontosabb dolgot az életedben, és azt a 3 dolgot, amivel a legtöbbet foglalkozol. Mennyire egyezik a két lista? Ha nem töltesz elég időt a céljaid megvalósításával és a vágyaid beteljesítésével, akkor nem úgy éled az életedet, ahogy kellene, és nem fogsz előrefele haladni. Szánj minél több időt arra, amit valóban akarsz; ha nem vagy biztos a dolgodban, hagyj lehetőséget magadnak a választásra, a kutatásra. Találkozz új emberekkel, próbálj ki új dolgokat – ha mindig a járt úton haladsz, soha nem találod meg a saját sorsod.

Ha úgy látod, hogy itt az idő a változásra, jelentkezz a MyMoments önfejlesztő téningjeire!

Fejlődni szeretnél, izgalmas témákat keresel?

Ajánlanánk pár eseményt, ami érdekes lehet számodra!Boldogság Nyitott Szeminárium

Boldogság Nyitott Szeminárium

2016. november 12. / Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Az esemény elmúlt!

Jegyek és Részletek

Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium

Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium

Barrio Del Tango, Irányi utca 18-20.

Kristályharmonizáció, Hold, Asztrozófia, Theta healing

2017. február 25.

Jegyek és Részletek