Rólunk / Üdvözlünk!

Hogy a hétköznapok rutinja zökkenőmentesen és tökéletesen működjön általában a a felelős. Egyaránt helyt kell állnia a munkahelyén és maximálisan kell teljesítenie otthon is a családi teendők ellátása során. Természetesen minden területen sikeresen meg is oldja feladatait, de közben nincs megállás, nem sok idő jut magára, hiszen a kedvenc sorozat megnézése már nem elég, hogy igazi pozitív energiához jusson és feltöltődjön egy kemény nap után. És másnap minden kezdődik elölről…

Idő, hely és program

Ma már az is fontos, hogy legyen olyan minőségi IDŐ, amikor csak magával foglalkozhat és egy kellemes atmoszférájú HELY, ahol feltöltődhet és tartalmas PROGRAM, amiből inspirálódhat. Célunk, hogy a MyMoments rendezvényein minden résztvevő inspirációt, kreativitást, önbizalmat, új tapasztalatokat, élményeket kapjon. Mert egy nő, akkor boldog, ha harmóniában van önmagával, ha tele van önbizalommal és kreativitással, akkor az egész világot képes megszépíteni!

Ezért hoztuk létre a My Moments tematikus rendezvénysorozatot, hogy a lehető legtöbb nőnek segítséget tudjunk nyújtani abban, hogy kiteljesedjenek egy kreatív alkotófolyamat által és minél több embernek tovább tudják adni ezeket az érzéseket, élményeket.

Előadásaink, szemináriumaink, tréningjeink minden témával foglalkoznak, amik bennünket Nőket is foglalkoztatnak.

Találkozzunk a rendezvényeinken!

ÉLMÉNY

mymoment-web_elmeny

INSPIRÁCIÓ

mymoment-web_inspiracio

TAPASZTALÁS

mymoment-web_tapasztalas

Minél több kellemes élethelyzetet teremtesz magadnak, annál jobban érzed magad a bőrödben. És ehhez csak Te és a döntéseid kellenek.

Mindig figyelj azokra az emberekre, akikből árad a pozitív energia és a tudásvágy. Jó helyen vagy, ha azt érzed, most és itt megértettem valamit, amit eddig is így gondoltam, de most már biztosan tudom, hogy jó az irány.

Ha elönt a kétkedés, az nem baj. Mindig mindent vizsgálj meg többször és akkor fogadd el, amikor Te magad is azt érzed, hogy ez így van, mert így kell lennie. És mindig is így volt.

Csapatunk / Üdvözlünk!

mymoment-web_palasti_marta

Palásti Márta
Ügyvezető igazgató

A MyMoments az én ÁLMOM és egyben küldetésem is, hiszen azt szeretném, hogy minél több nőtársam élhessen BOLDOG és kiegyensúlyozott életet, találja meg az ÉLET célját, amiben kiteljesedhet a VILÁG és a maga örömére.

mymoment-web_cserkeli_zoltan

Csereklei Zoltán
Alapító

Akaraterő nélkül nincs változás, nincs fejlődés. Akaraterő nélkül nem tudunk jobbá válni. A sikert és a változást akarni kell! Fantasztikus felismerés az, hogy az akaraterőnk révén a változtatás és a siker csak és kizárólag rajtunk múlik.